Kiyoh 9.8
  • star
  • star
  • star
  • star
  • star
50+ reviews

Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Meet our team

Onze winkel

Koekwaus

KOEKWAUS is een boetiek in hartje Den Bosch. Wij houden van veel kleur, printjes en vullen onze mooie kledingmerken aan met stoere boots, de mooiste hakken, glinsterende kettingen en een kleurrijke set kandelaars. Kortom een echte CANDYSTORE voor elke vrouw!🍬🍭

Onze etalages

KOEKWAUS GIRLS

Meet our team!

Anke
Marlou
Coco
Vera
Ramona
Nichonne
Anne Claire
Pleun
Laura

Anke

Onze ideeënbus! Anke loopt over van inspiratie; video’s, foto’s, winkelstyling, samenwerkingen, kerstpakketten… ze mist uren in haar werkdag om alles uit te voeren zoveel ideeën heeft ze. Ze zit daarom ook nooit stil. Als je onze mooie foto’s voorbij ziet komen is de kans groot dat Anke ze gemaakt heeft want samen met Coco is ze ons content duo en dat is een gouden stel! Ze is gek op man Sven & dochter Julia, met wie ze in Boxtel woont. Maar ook op IJS, heeeel veel ijs, oh en ijskoffie!

Marlou

Samen met Laura de girlboss van het team! Marlou is HET gezicht van KOEKWAUS. Zij zorgt ervoor dat iedereen op z’n plek zit en de hele winkel draait als een geoliede machine. Je ziet haar het meest op de vloer, is altijd vrolijk en dendert door de winkel. Andere kleur, andere maat, nabestellingen, ze weet alles uit haar hoofd. Ze is gek op carnaval, safari spa, sneakers, reizen (maar is eigenlijk altijd aan het werk) en haar vriend Marios (gelukkig komt hij uit Cyprus dus wordt er toch nog wat gereisd 😉)

Coco

Onze social media goeroe! ‘I feel so inspired’, is een veel gehoorde uitspraak en dit zie je ook terug op onze Instagram. Daar zijn wij maar wat blij mee! Ze komt uit Kroatië maar is voor de liefde naar Den Bosch verhuisd. Stiekem is ze ook een beetje familie want de moeder van de man van Coco is de nicht van de vader van Laura en Marlou (volg jij het nog?) Ze is gek op haar man Beau & zoontje Benjamin. Eigenlijk haar tweede kind want hond Catootje was toch echt de eerste. Daarnaast houdt ze van wijn (check out Henk’s Winery, haar schoonvader), mode en alles wat zoet is.

Vera

Onze duizendpoot! Van nieuwe items uitpakken tot kleding stomen tot werken aan de webshop. Ze is overal inzetbaar en dat is heerlijk voor ons. Ze gaat in het nieuwe schooljaar weer studeren maar tot die tijd is ze lekker 3 dagen in de week bij ons te vinden. Ze is gek op haar vriend Brent shoppen bij Koekwaus, reizen en badminton.

Ramona

Onze creatieveling! Nieuwe gezellige etages, de rekken netjes op kleur, handlettering,…Ramona is onze creatieveling! Na 20 jaar Efteling was ze klaar voor een nieuwe uitdaging en de retail leek haar een leuke match. En inmiddels kunnen we zeggen: it’s a perfect match! Te herkennen aan haar mooie rode haar is zij degene over wie we veel berichtjes krijgen: die gaan altijd over haar stralende lach, opvallende haarkleur of natuurlijk dat mensen haar herkennen van de Efteling. Wij hopen dat ze hier net zo lang blijft want we zijn super blij met Ramona! Ze is druk bezig met het verbouwen van haar droomhuis, kan behangen als de beste, is een echte zoetekauw, gek op haar zoon Jack, dochter Lilly en man Bob en niet te vergeten de nieuwste aanwinst van de familie: hond Monty.

Nichonne

Onze nieuwste aanwinst in het team! Ze is dol op zon en weekendjes weg! Vrije dagen? Dat betekent koffers inpakken en wegwezen! Met vriendinnen op pad of met lover Thijs. Als ze thuis is gaat ze heel graag borrelen of uiteten in de Bossche binnenstad en is vaak te vinden bij haar favoriete stamkroeg het Veulen in de Uilenburg.

Familie staat altijd op nummer één en ze komt uit de zorg, maar de mode bleef kriebelen en ze wilde heel graag bij het KOEKWAUS team (en daar zijn wij heel blij mee). Ze kijkt het liefst naar horrorfilms, niks is té eng met een bakje chips, smaak maakt niks uit want ze lust alles! Nichonne staat het liefste bij de paskamers en maakt met iedereen een praatje!

Anne-Claire

Ons marketing brein! Naast allemaal leuke samenwerkingen en ideeën voor de winkel zorgt Anne-Claire voor rust bij Marlou en Laura. Lijstjes, vinkjes, systemen, webshop, nieuwe items… ze zorgt dat alles een plekje heeft en dat aan de achterkant van de winkel alles wordt geregeld. Nergens draait ze haar hand voor om en daarom is ze onmisbaar voor ons! Ze draagt altijd rokjes of jurkjes en met een neusje voor mooie sieraden (bijnaam ekster) doet ze tevens de inkoop van veel accessoires en daar is ze de beste in! Ze spot graag nieuwe merken en is altijd op de hoogte van de laatste trends. Ze is gek op haar vriend Tom, familie, vakanties naar Spanje en rosé!

Pleun

Ons kassa wonder! Pleun zorgt ervoor dat elke klant haar stapeltje kleding netjes ingepakt en in een mooie Koekwaus tas met een smile mee naar huis kan nemen. Ze is georganiseerd en zorgt dat alle verkochte kleding ook weer netjes wordt aangevuld in de winkel zodat we niet misgrijpen. Ook al staan er nog zoveel klanten te wachten, haar maak je niet gek. Zonder Pleun geen draaiende show in de weekenden!

Laura

Samen met Marlou de girlboss van het team! Met een winkel die steeds meer groeit en steeds meer meiden heeft zie je Laura minder op de vloer en meer op kantoor want samen met Anne-Claire regelt zij alles achter de schermen. Af en toe lekker chaotisch maar met haar lijstjes toch gestructureerd, kan hierdoor 800 ballen tegelijk in de lucht houden en stress? Dat kent ze niet. Waar Marlou gefocust is op de dag is Laura van het maken van de lange termijn plannen, een perfecte combi! Ze is gek op haar twee meiden Mila & Loïs en vriend Roel. Ook van lekker uiteten gaan met rode wijn en een goede kaasplank! Oh en niet te vergeten: zure matjes!

instagram koekwausdenbosch

Instagram

Wij vinden het super leuk om jullie te inspireren met nieuwe outfits & verrassende combinaties. Kijk uit, onze Insta kan soms een beetje verslavend zijn ; )

Volg KOEKWAUS