THIS IS US // MEET THE GIRLS IN STORE

Koekwaus Marlou


M A R L O U

5 dagen per week in de winkel. Een doener en HET gezicht van Koekwaus. Ze is het zonnetje in huis: altijd vrolijk, altijd aan het rondrennen, altijd AAN. Zit (letterlijk) nooit stil. Wordt heel blij van al haar vaste klanten en andersom, want voor niemand komen zoveel mensen terug als voor haar. Is gek op carnaval, Safari Spa, sneakers, reizen & het geven van bijnamen aan iedereen die ze kent!

Werkt het liefst als de nieuwe collecties net binnen zijn want ze kan niet wachten om iedereen aan te kleden in al het nieuws wat er hangt!
Koekwaus Anne Claire
A N N E - C L A I R E

Anne-Claire vind je 3 tot 4 dagen in de week in de winkel. Ze is dol op Pinterest & Instagram en alles wat met interieur te maken heeft. Daardoor maakt ze de leukste etalage's, foto's en outfit combi's!

Loopt het liefst elke dag in jurkjes en rokjes, afgemaakt met de mooiste sieraden, je snapt de bijnaam ekster!

Ze is gek op de zon, het strand, (partoon) tekenen maar nog meer op haar familie, rosé drinken met haar vriendinen of met haar vriend Tom, voor wie ze terug naar Den Bosch is verhuisd. Verhuizen voor de liefde, dat doen we hier nou eenmaal allemaal ;)

 

Koekwaus Laura

 

L A U R A

3 dagen in de week te vinden en daarnaast eigenlijk altijd thuis achter de laptop aan het werk. Roosters, facturen kwartaalcijfers, BTW aangifte, ze doet het allemaal.

Ze is zakelijk, georganiseerd, staat nooit stil en kan 800 ballen tegelijk in de lucht houden. Stress? Nooit van gehoord. Spot de leukste merken en zorgt er voor dat je die zo snel mogelijk in de winkel vindt. Kom je de winkel binnen en is het een beetje een kleding chaos? Grote kans dat de nieuwe collectie binnen is en Laura bezig is alles netjes op kleur te hangen.

Wordt heel blij van inkoopdagen, is gek op rode wijn (en dan het liefst in combinatie met een goede kaasplank), de sauna, zure matjes, Mila, Loïs en Roel, avocado's en als de zon schijnt gaat ze het liefst naar het strand.

Mist bijna nooit een zaterdag in de winkel want ze is het meest blij als het lekker druk is en iedereen kan helpen met een big smile.
 

Koekwaus Coco
C O C O

Coco vind je meestal op donderdag en zondag bij KOEKWAUS. Daarnaast is ze namelijk heel druk met haar eigen tassenmerk Cocopat. Coco komt uit Kroatië en is naar Den Bosch verhuisd voor de liefde. Ze kan stiekem best goed Nederlands, maar je hoort haar in de winkel ook vaak Engels praten, dat is soms net even iets makkelijker. Ze is gek op vriend Beau en hond Catootje, wijn, mode en alles wat zoet is (bijnaam Cocopat Bakery).

Coco weet alles van Instagram, is ons fotomodel in de winkel, veranderd het liefst elke week de etalages en is super creatief. Gek op styling en kleed je graag van top tot teen aan, Coco's motto: 'always with a belt' ;)


Koekwaus Kitty


K I T T Y

3 dagen in de week is dit goedlachse zonnestraaltje te vinden bij KOEKWAUS. Op de dagen dat ze niet in de winkel is werkt ze in haar eigen salon BeautyKit. Je kunt bij dit bezige bijtje terecht voor de fijnste gezichtsbehandelingen, manicures en wimper- en wenkbrouwstyling.

Purdy en Pretzel zijn de namen van de poezen van Kitty en haar vriend Thomas. Met hem heeft ze sinds kort een huisje in Kerkdriel.

Ze is de enige koffiedrinker van het team, verslaafd aan series (The Vampire Diaries & SATC heeft ze al 5x gezien), gek op vlogs (wie goed zoekt komt op YouTube misschien nog een vlog uit haar eigen archief tegen) en ze zal de laatste zijn die een feestje afslaat.


Koekwaus AnkeA N K E

5 dagen in de week in de winkel te vinden en niet meer weg te denken bij KOEKWAUS. Ze komt uit Deurne en is voor de liefde naar Tilburg verhuisd. Komt elke dag met de trein en is standaard veel te vroeg. Is gek op vriend Sven en kat Polly, maar ook op ijs, heel veel ijs. En ijskoffie, laten we dat ook niet vergeten.

Pakt het liefst de hele dag cadeautjes in (kan ze ook als de beste), heeft 150 ideeën op een dag en zit nooit stil, helpt je met je outfit, fotografeert, verandert de winkel. Anke is onze duizendpoot!

© 2015 - 2021 KOEKWAUS Den Bosch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel