Verzending

We brengen de volgende kosten in rekening voor het verzenden van je bestelling:

Brievenbuspakket € 4,35
Pakket € 6,95

De kosten voor verzending zijn meteen te zien wanneer je een bestelling plaatst. 

Verzenden met Fietskoeriers.nl - Groen EN snel bezorgd 

We doen ons best je pakket binnen 24 uur te verzenden.

Dit doen we met de bezorgservice van Fietskoeriers.nl: de enige pakketbezorger op de fiets met landelijke dekking. Pakketen worden bij ons opgehaald met de fiets, vervolgens naar jouw stad gebracht met de groengas auto's van Fietskoeriers en in jouw stad weer op de fiets. En dat zorgt voor minder verkeersdruk en een beperkte CO2 uitstoot.

Geen probleem dus als je in Groningen woont en bij ons een bestelling plaatst. Een fietskoerier hoeft niet dat hele stuk te fietsen en je hoeft ook niet in Den Bosch te wonen. Fietskoeriers bezorgt door het hele land:)

Fietskoeriers.nl houdt rekening met de momenten waarop jij thuis bent, voor de meeste mensen is dat in de avond dus Fietskoeriers komt tussen 18:00 en 22:00 uur. Plaats je een bestelling dan ontvang je van hen een mail wanneer deze bij je wordt bezorgd. Komt het voorgestelde bezorgmoment niet uit? Dan plan je meteen een nieuwe afspraak!

 

Ophalen in de winkel

Woon je in de buurt? Dan kun je je bestelling ook ophalen in de winkel! Net zo makkelijk en het scheelt je verzendkosten:) Je ontvangt een mailtje wanneer je bestelling klaar staat en bepaald zelf wanneer je deze komt ophalen. Neem de bevestigingsmail mee (dit mag geprint of op je telefoon) zodat wij weten dat de bestelling van jou is. 

 

© 2015 - 2022 KOEKWAUS Den Bosch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel