Retourneren

Mocht je, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn en je webshopbestelling willen retourneren dan geldt hiervoor een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in de dag na dat je het product van ons hebt ontvangen. Binnen deze 14 dagen laat je ons weten dat je van de koop afziet. Dat kan door een mail te sturen naar info@koekwausdenbosch.nl of via dit herroepingsformulier. Stuur ons altijd een mail en stuur niet zomaar je retour terug, dan kunnen wij deze niet verwerken. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dit geldt niet voor 'final SALE' artikelen, deze mogen niet retour.

Let op het volgende:

Mochten wij constateren dat kleding niet enkel alleen gepast is maar ook langere tijd gedragen, dan hebben wij het recht om de retour gestuurde kleding te weigeren. Je ontvangt in dit geval geen geld retour maar ontvangt het artikel retour. 

Een kledingstuk mag alleen worden geretourneerd in een staat waarin wij het product kunnen verkopen aan een andere klant. Let op: badkleding mag om hygienische reden niet geretourneerd worden.

Je mag je retour (inclusief toegevoegde kassabon) vervolgens op eigen kosten terugsturen naar:

 

 KOEKWAUS Den Bosch

Vughterstraat 19

5211 EW  Den Bosch

 

Als je alle artikelen uit je order retour stuurt en wij het geretourneerde pakket in goede staat hebben ontvangen storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 1 dag terug op je rekening. Let op: dit geldt alleen als je je gehele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, dan ontvang je de gemaakte bezorgkosten niet retour.

Bovenstaande geldt alleen voor webshopbestellingen. Mocht je items willen retourneren die je in de winkel hebt gekocht dan ontvang je een tegoedbon. Deze is zowel in de winkel als online in te leveren. Koop je een item online en maak je daarbij gebruik van een tegoedbon en wil je dit item daarna retourneren? Dan ontvang je altijd weer een tegoedbon van ons retour.

Heb je een bestelling geplaatst via Instagram? Dan gelden dezelfde voorwaarden als voor webshopbestellingen.

 

Bij vragen kun je ons tijdens werkdagen bereiken op 06 51 82 55 21.
 

 

KOEKWAUS Den Bosch
Vughterstraat 19
5211 EW Den Bosch
06 51 82 55 21
info@koekwausdenbosch.nl
KVK nummer 59.86.88.72 - BTW nummer NL853674644B01

© 2015 - 2022 KOEKWAUS Den Bosch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel